HEALING -

GAJAS UNIVERSUM

 

 

 


Healing

LIVETS KRAFT OCH KÄRLEKENS MAKT

Hur lite av vår fulla kapacitet vi egentligen använder kan vi få uppleva när vi åter kommer i kontakt med våra inre resurser, vår intuition, inre kraft och kreativitet.
 

Uppdaterat den 29 okt 2012

"Tankar för dagen"

 

Design Anna Åberg Gajas Universum©

 

 

Share on Facebook

 

Välkommen till spännande och livsförändrande upplevelser

Mitt namn är Anna Åberg och jag vill arbeta för dig som är nyfiken på andlighet, medialitet och personlig utveckling och/eller för dig som känner att healing skulle kunna vara en hjälp för dig.

 

Healing betyder helande. Kroppen strävar alltid efter balans, som allting annat här i livet. När vår kropp på något sätt inte är i balans mår vi inte bra. Vid en healingsession får kroppen tillgång till balanserad energi och kan på så sätt få möjlighet att komma i bättre balans.

Healing är en upplevelse som kan förändra ditt liv på många olika plan, både kroppsligt och själsligt. Du kan få uppleva större harmoni och balans i ditt liv, i din kropp, med din omgivning och i universum. Healingen genomförs under ett djupt avslappnat tillstånd.

 

Varje behandling är fullständigt unik och anpassad till just dina individuella behov och förutsättningar.

Healing ses som ett komplement till
traditionell sjukvård.

Uppdaterad 29 okt 2012

 

Healing för djur

Här är ett helt nytt sätt att hjälpa och ge healing till våra vänner djuren. För att de ska må bra kan vi ge dem möjlighet till läkning och en inre balans.

Djuren spelar också en mycket viktig roll i helandet av oss människor och i jordens utveckling. Vi är obönhörligt sammanlänkade med djuren och naturen, så att kanalisera energi för att ge och erhålla en större balans och harmoni ger alla en gåva.

Ring för att få mer information om hur det går till.

Ta kontakt och planera healingen av Ditt djur tillsammans med mig för att få den bästa och lugnaste situationen för Dig och Ditt djur.