Vanliga frågor

Från www.thereconnection.com

Läs mycket mera på The Reconnection® om healing, ljus och energi !!!

Vad är Reconnective Healing®?

 

Reconnective Healing® är en form av healing som är här på jorden för allra första gången. Den återkopplar oss till universums fullkomlighet medan den återkopplar oss till vår egen varelses fullkomlighet och den vi verkligen är. Den anses kunna återkoppla (reconnect) oss till universum och vår innersta essens inte bara genom en ny uppsättning healing frekvenser utan genom en möjligen helt ny bandbredd. Dess faktiska existens har visat sig tydligt både i praktiken och i laboratorier.

Detta är något nytt. Detta är annorlunda. Detta är verkligt och det kan bli entrained* i var och en av oss.

 

Upp

 

Hur upptäckte Eric Pearl Reconnective Healing®?

 

Under 12 år drev Eric en mycket framgångsrik kiropraktor-klinik tills en dag då hans patienter började rapportera att de kunde känna hans händer röra vid dem – detta trots att han inte alls rört vid dem fysiskt. Under de efterföljande två månaderna fick han blåsor på handflatorna som blödde. Patienter började se änglar och rapportera om mirakulösa tillfrisknanden från cancersjukdomar, AIDS-relaterade sjukdomar, kroniskt trötthetssyndrom, medfödda missbildningar, CP-skador och andra allvarliga åkommor. Allt detta inträffade när Eric bara höll sina händer i närheten av dem – och det fortsätter än idag.

 

Upp

 

Hur kan detta jämföras med andra frekvenser? Hur skiljer det sig från andra former av energibehandlingar som används idag?

 

Det är något som vi upplever nu som de flesta av er är åtminstone något medvetna om. Det är att tiden verkar gå snabbare likväl expandera. Denna övergång refereras till med många namn. “The Shift” (Skiftet) och “Shift of ages” (Tidevarvens övergång) är två begrepp som används av Gregg Braden.


Övergången förutsades av Maya-, Inka- och Hopi- indianer, Nostradamus, Edgar Cayce, och Kabbalah (både den judiska och kristna). I ” Walking Between the Worlds”, definierar Braden detta skifte som “både en tid i jordens historia likväl en upplevelse i det mänskliga medvetandet.


Skiftet representerar en unik möjlighet att kollektivt omprogrammera uttrycket av mänskligt medvetande.


Skiftet är det begrepp som används för processen när jorden accelererar genom en serie av evolutionära förändringar, med den mänskliga arten länkad, genom val, till jordens elektromagnetiska fält.

 

I healing-världen, fungerar många av de tekniker som har stått sig genom tiderna precis lika bra nu som de alltid gjort, – det är bara det att vi nu har mer, och vi nu är mer, så gamla tekniker är inte längre tillräckliga. Så bra som de alltid har varit, inom vår nya utökade parametrar, så är de inte längre lämpliga – precis som en ljuslykta med stearinljus inte skulle vara lämpligt som strålkastare på en bil, men för en häst och vagn fungerade det alldeles utmärkt. De svagheter som dessa tekniker är utsatta för, genom att det krävs att man avlägsnar smycken, avlägsnar läder, att mottagaren tror, skyddsritualer för båda parter involverade är inte närvarande i de nya frekvenserna.

 

Upp

 

Kom ihåg, varför många av oss som praktiserar healing-tekniker blev involverade med dem från första början. Det var inte för att bli fanatiska följare av själva tekniken. – Det var för att bli Healare. Tekniken var bara en av våra tidiga steg i processen.

 

För ett ögonblick, se dig själv stå vid foten av en jättelik stor trappa. Ett av dina mål – det att bli en healer – väntar på dig vid toppen. Ditt första steg är att lära dig en teknik. Du kastar dig in i tekniken och lär dig bemästra den, kanske till och med blir lärare. Du äger nu detta första steg. Det är ok att älska det, men var försiktig så att du inte förälskar dig i det. För om du gör det, kommer du sätta dig ned, ta en kudde och en filt, flytta in, och göra detta steg till centrum för resten av ditt liv. Men vad betyder det om du minns resan upp för trappen? Den slutar.


Nu, är det dags att välsigna ditt första steg och att fortsätta uppåt.

 

Upp

 

Så du menar att detta är bättre än alla andra metoder?

 

Självklart inte. Detta är inte en fråga om “bättre eller sämre”, det är en fråga om lämplighet. Precis som du inser att om du kör din Maserati på Autobahn på väg till en romantisk middag, skulle tända stearinljus inte vara lämpliga som strålkastare, har du förmodligen också insett att när du väl sitter ner för att äta, vore halogenstrålkastare inte den lämpligaste bordsbelysningen. Reconnective Healing® är här nu för att ge oss något mer expansivt och omfattande eftersom det nu är dags att vi kan få något mer expansivt och omfattande.

 

Först av allt, Reconnective Healing® är inte en “teknik”. Det är den första saken som skiljer den från andra healing former som du har hört talas om. För det andra så kommer du inte förlora de healing tekniker du studerat. De kanske bara inte blir så lätta för dig att hitta? Och du kanske inte ens orkar besvära dig. En anledning till detta är att de healingtekniker som vi har haft på den här planeten hittills bara varit en undernivå/delmängd av Reconnective Healing®.

 

Upp

 

De har bara varit glimtar av en “del” av dess aspekter. Om lägger ihop alla dessa tekniker tillsammans, så får du en lite större glimt av Reconnective Healing®, utan att tillnärmelsevis vara i närheten av dess fullhet. Även om denna analogi inte gör det rättvisa, tänk på de olika healing tekniker du känner till som varsin bokstav i alfabetet, och ge dem slumpmässigt bokstäver, t.ex. teknik C, J, P, Q, R. Nu, om du bara känner till teknik “R”, är du lite begränsad när det gäller vad du kan stava till. Om du vet två tekniker, (dvs. om du har två “bokstäver”), kanske du har lite mer flexibilitet. Om du har alla fem av bokstäverna ovan, är du fortfarande märkbart begränsad i vad du kan göra. Vart och en av dessa bokstäver är en “subset/del” av alfabetet. Om du har en fullständig uppsättning, alla 29 bokstäver, kan du kommunicera mer fullständigt eftersom du nu inte bara kan stava ord, du kan skriva volymer.

 

När du arbetar med Reconnective frekvenserna, är du inte längre bara i delmängder. Du förlora inte ditt “R” eller “Q” när du får tillgång till alfabetet, du måste bara arbeta lite hårdare för att hitta dem individuellt. Och det finns inte så mycket incitament att göra det eftersom de ger dig så mycket mer belöning när de används som en del av en uppsättning än de gjorde när de försökte att fungera som ett helt alfabetet.

 

Upp

 

Fungerar Reconnective Healing® bara på fysiska problem? Kan det hjälpa mentala problem också?

 

Healing innebär att återgå till ett balanserat tillstånd. Varje åkomma är en kombination av det fysiska, mentala, andliga och känslomässiga (och förmodligen en rad andra klassifikationer vi inte har ord för). Vi tenderar dock att klassificera åkommor enligt deras dominerande egenskaper. Reconnective Healing® “behandlar” inte någonting specifikt. Om du i dess närvaro tillåter dig själv att återgå till ett tillstånd av balans, som så många gör, då gör du helt enkelt det. Du bara gör det.

 

Vad är skillnaden mellan Reconnective Healing® och The Reconnection®?

 

Skillnaden mellan Reconnective Healing® och The Reconnection® är i grunden avsikten. Avsikten med Reconnective Healing® är i huvudsak healing, oavsett om det är på den fysiska, mentala, emotionella, andliga eller på någon annan nivå. Och, naturligtvis, för att uppnå den grad av helande som förs fram via Reconnective Healing®, kommer du till en viss del uppleva The Reconnection® som en del av processen. Det är denna “Återkoppling” som tillåter Reconnective Healing® vara så dramatiskt mer omfattande än de healing “tekniker” vi har haft fram tills nu.

 

Avsikten med The Reconnection® är att bringa oss in i vår inneboende fullkomliga förbindelse med universum. Detta görs via en två-sessions upplevelse, som ofta kallas att ta emot din Personliga Reconnection (återkoppling). Och naturligtvis, för att uppnå den grad av återinkoppling som kommer via The Reconnection® kommer du, till viss del, uppleva healing som en del av processen.

 

Och även om de två inte är helt separata processer, för att dra full fördel av varje, ska dina Reconnective Healing® sessioner och din personliga återinkoppling sessioner upplevas vid separata tillfällen.

 

Upp

 

Har Eric eller någon annan utövare haft framgång med: (ange specifik sjukdom)?

 

Vi har mött så många patienter genom årens lopp att det vid den här tidpunkten, är nästan omöjligt att komma ihåg alla specifika fall. Det viktigaste konceptet för dig att förstå här är att tre personer kan komma in med samma diagnos och samma uppsättning symptom och få tre olika resultat. Några av de största och mest dramatiska helanden vi ser sker i de fall där vi inte vet någonting alls om vad patienten problem är.

 

Som Eric säger: “Ofta är det så att ju mindre utövaren “vet” om vad som är “fel” med patienten/klienten, desto bättre är det för patienten/klienten.” Och medan många människor ser resultat som manifesterar sig fysiskt och på ett omedelbart och bestående sätt, finns det i undantagsfall vissa människor som inte visar en igenkännbar respons i början. Många gör det senare, om några dagar eller några veckor. Och vissa kanske inte. De flesta helanden tenderar att vara permanenta. En del visar sig till fullo omedelbart, vissa utvecklas över tiden. Nästan varje gång är den healing du får din, och förblir med dig.

 

Upp

 

Vad kan jag förvänta mig under en Reconnective Healing®-session eller vid The Reconnection®? Hur förbereder jag mig bäst? Vad kan jag göra för att det ska bli mest effektivt?

 

Allas upplevelser av Reconnective Healing® är unika. Ofta rapporteras det om healing på ett ögonblick under endast en session och andra gånger tar det lite längre för healingen att utvecklas. Om du har tur kommer healingen i den form du förväntat dig. Om du har riktig tur kommer healingen i en form du inte ens tänkt på. En form som Universum haft i åtanke speciellt för dig. Healing kommer i många former.

 

Det bästa sättet att tillåta en healing att äga rum är att försätta sig i ett tillstånd av förväntan utan förväntningar eller bindningar. Lägg dig på massagebänken, slappna av, slut ögonen och lägg bara märke till det som händer. Observera. Bli både den som observerar och den som observeras. Var i en avslappnad atmosfär. Ligg ner på rygg på massagebänken eller hur ditt arrangemang nu ser ut. Slut ögonen och bara notera. Bara notera vad som händer.

 

Dra tillbaka din tankeprocess från att medverka och bara observera när det händer något att observera notera likaväl som när det inte finns något att observera notera. Ligg bara där och släpp taget som om du just fått lite oväntad vilotid.

 

Jag tänker inte föreslå att du ska försöka stänga av din hjärna och inte tänka på något alls. Människor har generellt problem med konceptet att inte tänka på något alls. Sinnet jobbar ju konstant. Jag föreslår att du helt enkelt noterar vad som än kommer till din uppmärksamhet. Det ger dig något att göra och tenderar att lindra den stress man ofta känner när man försöker tänka på ingenting och inser att man inte vet hur man gör.

Vänd uppmärksamheten inuti kroppen och låt den färdas genom dig. Observera vad som än du uppfattar som utöver det vanliga, det kommer att ge dig tillräckligt att göra för att sysselsätta ditt sinne utan att gå vilse i mentala “borde” och borde inte”.

 

Upp

 

Andas inte på ett speciellt sätt. Visualisera inte avslappnande scener eller ett önskade resultat. Meditera inte eller repetera mantran, tyst eller annorstädes. “Gör” inget annat än det jag har nämnt som du eller någon annan tror att det kommer “hjälpa”. Det kommer det inte att göra. Det kommer endast att producera det du är fullt kapabel att producera på egen hand och störa att du ska kunna njuta av det verkliga och det fullkomliga i upplevelsen. Och om så är fallet, då kan du lika gärna stanna hemma.

 

När du är redo att släppa taget och inte försöker styra eller förbättra upplevelsen, när ditt ego är tillräckligt ur vägen för att du inte ska lockas “förgylla regnbågen”, då är du redo att uppleva det som gör Reconnective Healing® annorlunda, det som gör The Reconnection® verklig. Du är redo att ta emot.

 

Upp

 

Var kan jag hitta andra lokala Reconnective Healing®-utövare?

 

Det finns ett par olika sätt att hitta andra utövare. På webben finns en “Katalog över utövare” (“Practitioner Directory”). Denna online katalog listar utövare från hela världen och gör det möjligt att söka efter dem på vår hemsida: www.TheReconnection.com eller sök på ordet på webben-