HEALING -

GAJAS UNIVERSUM

 

Hem Up Translate Om healing Tankar för dagen Eget ansvar Inför besöket Om mig Kontakt Dagens kort Lästips Länkar Webb-karta Blogg


Mera om healing för djur

 

 

 

Design Anna Åberg Gajas Universum© Share on Facebook

 

 

Det finns ett fint och starkt samband mellan allt liv på jorden. Att vara engagerad i djuren är en nyckel till global fred och samexistens. Att lätta på plågor och lidande för djur som inte mår bra, att hjälpa dem att leva sitt liv lyckligare och med större glädje och harmoni är den största gåva vi kan ge dem.


Healing är ett samarbete där jag gör min del som en mellanhand till universum och djuret sin del. Djur är minst lika kommunikativa som människor men inte med ord.


Efter en session kan ditt djur upplevas lite trött, okoncentrerad nästan eftertänksam. Jag ser healing som en process. Hela läkningen kan ta lite tid.


Reconnective Healing® för djur erbjuder en väg till helande för dem på alla nivåer - psykiskt , känslomässigt, mentalt och andligt.


Att ha medkänsla och känna gemenskap med djur är nyckeln till att uppnå en bestående harmoni på jorden.


Att befria från smärtor och plågor hos djur, att hjälpa dem leva ett lyckligare och mer glädjefyllt liv är den största gåvan vi kan ge dem.

 

Back

  Cola and Natasha.... just thinking ...